Σεπ 11 2017

ΔΡΌΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΊΑΣ(ΑΝΑΡΧΙΚΌ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ) – ΦΥΛΛΟ 1

Published by at 11:54 under Κείμενα

ΔΡΌΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΊΑΣ


ΑΝΑΡΧΙΚΌ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ από ΑΡΦΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟ * 11 Σεπτεμβρίου 2017 * ΦΥΛΛΟ  1 *  (arfasekuklo.espivblogs.net)


 

Το κράτος και μέσα από την εκπαίδευση, προσπαθεί να κατασκευάσει καλοκουρδισμένα ρομποτάκια. Εκείνοι οι μαθητές όμως, που ξεπερνούν το ρόλο τους εξεγείρονται. Η ανάγκη για ελευθερία φέρνει συχνά τους αγωνιζόμενους σε ολική ρήξη με το κράτος, απομακρύνοντάς τους από την κρατική παγίδα των αιτημάτων και της διαπραγμάτευσης. Το ΚΚΕ ως κρατικός μηχανισμός καταστολής προσπαθεί να οδηγήσει τις κινητοποιήσεις των αγωνιζόμενων ανθρώπων, στη μιζέρια και την υποταγή. Το μίσος για την εξουσία όμως και το πάθος για τη λευτεριά δεν ανέχεται καθοδηγητές. Ούτε η οργάνωση του αγώνα μας και η συνεχής δράση μας. Τα όνειρά μας εφιάλτες τους, ας τους αναγκάσουμε να τους ζήσουν!

ΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ…

 

 

 

Κάθε εξουσία, δημοκρατική, σοσιαλιστική, αριστερή, κομμουνιστική, φασιστική ή εθνικοσοσιαλιστική –αλλά και οποιαδήποτε εξουσιαστική παραλλαγή– έχει εγκληματική φύση. Πολλές φορές, μάλιστα, πίσω από την προμετωπίδα της προόδου και της απελευθερώσεως, πραγματοποιούνται περισσότερα και πιο βάναυσα εγκλήματα από αυτά που πραγματοποιούν οι «αντιδραστικοί»

 

Το καλύτερο που έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ να κάνουν είναι ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ αρκετά έχουν κοροϊδέψει τον λαό. Φτάνει πια! εδώ και τώρα ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 

 

 

No responses yet

Comments are closed.